Vzhľadom k nepriaznivej situácii naprieč všetkými odbormi, sa ani nášmu odboru nevyhne plošné zdraženie služieb. Na vine je celkové zdražovanie materiálu, kvalitného a vyškoleného personálu a v neposlednej rade aj sprísnenie pravidiel ochrany a bezpečnosti práce. Po celý rok 2021 sme sa držali našich najlacnejších cien na trhu, ale už teraz vieme, že v roku 2022 dôjde k nárastu cien, ako v iných odboroch.

Pozor! Akcia pre SBD: Ceny umývania a náterov fasád síce rastú, ale pokiaľ s nami uzatvoríte zmluvu do konca roku 2021, garantujeme Vám tohtoročnú cenu.

Ako na to? Ozvite sa nám! Či už telefonicky na 0940131260, alebo pomocou formulára na tejto stránke. V prípade, že s nami uzavriete zmluvu do konca roku 2021, budeme Vám garantovať tohtoročnú cenu! Nie je nutné sa ihneď dohodnúť na presnom termíne prác, to si dohovoríme napríklad začiatkom roka.

Firma Umyjemto sa už viac ako 10 rokov špecializuje na riešenie problémov so znečistením fasád. Po zateplení bytového domu väčšina bytových družstiev alebo spoločenstvá vlastníkov postupom času začne riešiť problémy so „zeleným“ povlakom, čiže usadzovanie kolónií mikroorganizmov, plesní a húb na zateplenej fasáde.

Organické znečistenie škodí aj samotnej fasáde. Okrem zdravotných rizík a estetické stránky spôsobujú tieto nečistoty mikrotrhliny. Nenechajte fasádu Vášho domu znehodnotiť, zavolajte nám a my Vám pomôžeme! Po vyčistení nanášame na fasádu špeciálnu ochranu, impregnáciu, ktorá zabraňuje znovu napadnutiu fasády mikroorganizmami.

Umývanie a nátery fasád

Pokiaľ je už fasáda značne poškodená, je narušená jej farebnosť, štruktúra alebo ak chceme jej vzhľad úplne zmeniť, je na čase po vyčistení zvážiť nový náter. Firma Umyjemto sa okrem umývania fasád špecializuje aj na natieranie fasád. O kvalite tejto služby hovoria stovky natretých fasád bytových domov.

Naši klienti môžu dokonca počítať s 13-ročnou zárukou na fasádnu farbu zateplenej fasády. Vďaka tomu si môžu dopredu naplánovať všetky výdavky spojené so servisom fasád a z dlhodobého hľadiska výrazne ušetriť.

Špecialitou našej 13 ročnej záruky je dvojitá garancia, a to ako od výrobcu a dodávateľa farieb, spoločnosti KABE FARBEN, tak aj na prevedený náter a umývanie fasády spoločnosťou UMYJEMTO. Samozrejmosťou sú aj garančné kontroly stavu fasády v priebehu záruky.

Komplexný balík služieb - Náter fasád a umývanie fasád - 13 rokov záruka
Komplexný balík služieb – Náter fasád a umývanie fasád – 13 rokov záruka

Ak zastupujete SBD, ste správca, alebo ste členom takého združenia, kontaktujte nás, aby ste o túto jedinečnú akciu neprišli a Váš bytový dom bol zdravým a krásnym miestom pre život.