Historický dům

Udržiavaná a novo natretá fasáda zaručene upúta pozornosť okoloidúcich a z budovy vytvorí reprezentatívnu dominantu celej štvrti. Fasádu je však nutné čistiť nie len kvôli upravenému vzhľadu, ktorý danému úradu aleboškole automaticky pridáva na prestíži. Pokiaľsa stav fasády dlhodobo zanedbáva, hrozí jej postupná degradácia a rozpad. Prehliadnuťnaviac nejde ani zdravotné riziká, ktoré so sebou prináša jedno z najčastejších znečistení fasád – mikroorganizmyv podobe rias a machov. Tie sa po fasáde šíria nie len neuveriteľnou rýchlosťou, ale taktiež ohrozujú zdraviezamestnancov či školákov, keď sa z povrchu fasády postupne šíri do budov v podobespor.

Ako vďaka programu Čistá fasáda ušetríte?

Vo chvíli, keď sa s nami rozhodnete vstúpiť do programu Čistá fasáda, budete môcť pustiť z hláv starosti okolo čistenia a náteru fasády.Po celú dobu trvania programu budeme mať zodpovednosť za stav Vašej fasády my. Predkaždým čistením robíme dôkladnú diagnostiku fasády, vďaka ktorej potom vždy zvolíme najúčinnejšiumetódu čistenia. Pretože sme zástancovia dlhodobej a predovšetkým efektívnej údržby, rozhodli sme sa Vám zaručiť ceny služieb po celú dobu trvania programu.

Komplexný balík služieb - Náter fasád a umývanie fasád - 13 rokov záruka
Komplexný balík služieb – Náter fasád a umývanie fasád – 13 rokov záruka

Priplánovaní rozpočtov sa predovšetkým štátna správa či vedenie mestských častí musia o financiách rozhodovať na roky dopredu. Aby ste vedeli, že sa na nás môžete spoľahnúť, predĺžili smev rámci programu Čistá Fasáda záruku našich služieb na 13 rokov.

Pripravíme plán údržby na mieru

Pretože vieme, ako to chodí s realizáciou zákaziek pre verejné inštitúcie ako sú školy alebo úrady máme bohaté skúsenosti, môžeme si dovoliť prispôsobiťnašim klientom danej realizácie doslova na mieru. vysvetľuje Boris Rózsa z Umyjemto.

Napríklad pri čistení fasády pri školách či škôlok nie je problém si jej údržbu s predstihom naplánovať až na prázdninové obdobie, behom ktorého nehrozí, že by čistenie narušilo chod školy.

Ako údržba prebieha?

Fasádu šetrne vyčistíme za pomocou horúcej vody, nízkeho tlaku a chemických látok. Po umytí vždy nasledujepenetrácia fasády a opravy trhliniek s pomocou účinného plniča. Pri údržbe fasády vždy používame unikátnutechnológiu farieb od spoločnosti Kabe Farben, ktoré obsahujú účinné ochranné zložky. Vďaka vlastnostiam týchto moderných farieb novej generácie dokážeme ochrániť Vašu fasádu pred organickýminečistotami na veľa rokov. Aby bola údržba fasády efektívna, robíme každé 3 roky kontrolu stavu fasády.

Priebeh garancie programu Čistá Fasáda
Priebeh garancie programu Čistá Fasáda

Podľa potreby sa potomv priebehu 5 až 8 rokov pustíme do ďalšiehočistenia fasády, počas ktorého dokážemeúčinne vyčistiť prach, smog, riasy, mach, aj usadeniny z komínov alebo výpary z kuchyne. Aby bolo umytie účinné, údržbu vždy ukončujeme fungicídnym nástrekom, ktorý vytvorí účinný filter proti vzniku najrôznejších rias a plesní.