Koľko stojí umytie fasády alebo čistenie strechy?

Je vaša fasáda znečistená, ale bojíte sa, že vás jej umytie bude stáť majland? Už sa báť nemusíte! V dnešnom článku si povieme, ako sa tvorí cena za umytie fasády alebo strechy, prípadne cena za odstránenie grafitov.

Každá fasáda alebo strecha je jedinečná, pretože je vyrobená z rôznych materiálov, má určitý rozmer a je inak znečistená. Preto sa nedá všeobecne určiť, aká je jednotná cena za umytie fasády, čistenie strechy alebo cena za fasádny náter. Suma sa vždy tvorí individuálne.

Taktiež rovnaký princíp platí pre odstránenie grafitov, ktoré môžu byť rôzne veľké, a teda i spôsob ich čistenia môže prebiehať rozdielne. Po odstránení grafitov si taktiež môžete na fasádu nechať aplikovať antigraffiti náter, ktorý vám uľahčí starosti do budúcna.

Nebojte sa obrovskej sumy

Nemusíte sa ale báť, že ide o obrovské sumy. Univerzálne platí, že cena za čistenie fasády tvorí asi 10-15% z ceny kompletného zateplenia domu. Cena náteru fasády tak tvorí asi 30-40% z ceny tohto rovnakého zateplenia.

V prípade otázok o nacenení sa nám neváhajte ozvať. Radi vám vytvoríme kalkuláciu celkom zdarma.

Kontaktujte nás a my vám vytvoríme ponuku na mieru

Pre úplnú cenovú ponuku za umytie alebo náter fasády, umytie strechy či odstránenie grafitov nás každopádne kontaktujte a my vám s presnou kalkuláciou radi pomôžeme.

V rámci umytia fasády bytového domu k vám pošleme obchodného zástupcu, ktorý príde, váš dom zameria a potom odporučí ďalší postup.