Slavíme 10 let - Umyjemto

Čistenie fasád, nátery fasád, umývanie striech a odstránenie nevzhľadných graffiti. Nielen stým si efektívne a za dostupné ceny už 10 rokov poriadia profesionáli z firmy Umyjemto. Dnes pôsobia v Česku, tak na Slovensku ale aj v Poľsku. Pre aktuálnych ale aj nových zákazníkov si tento rok k okrúhlemu jubileu pripravili darček v podobe unikátnej akcie.

V Umyjemto dnes dohromady pracuje tridsať zamestnancov ako v obchodnej , tak aj v realizačnej sfére. Kvalitný zákaznícky servis môžu zaručiť vďaka stabilnému týmu, ktorý je plný profesionálov z oboru, ktorí svojmu remeslu perfektne rozumejú. Za 10 rokov umyli alebo natreli budovy všetkých typov vrátane rodinných a bytových domov, škôl, administratívnych budov, radníc alebo priemyselných hál. Nepodceňujú ani preverených a kvalitných dodávateľov materiálu, ktorých využívajú ako na umývanie, tak na nátery fasád.

Akékoľvek silné znečistenie fasády odborne zbavíme povlaku zo smogu a prachu, usadenín z komínov, sadzí alebo výparov z kuchyne. Zbavíme Váš dom mikroorganizmov, zelený povlak z rias a plesní očistíme šetrne bez poškodenia fasády. Na záver nanesieme ochranný fungicídny nástrek.” vyjmenovává Marek Volejníček z Umyjemto. 

Česko, Slovensko aj Polsko

Za 10 rokov pôsobenia na trhu sa z pôvodne malej firmy zamestnávajúcej 2 kolegov postupne stala najstaršia spoločnosť na tomto trhu, ktorá má stálu značku v troch krajinách Európy. Profesionálov z Umyjemto dnes najdete nielen v Česku, pravideľne sa za svojimi zákazníkmi vracia taktiež na slovenský a polský trh. 

História spoločnosti Umyjemto s.r.o. – Kliknite pre detail

Dnes však na trhu vzniká čím ďalej viac firiem, ktoré nehrajú fér a zákazníkom ponúkajú podozrele dlhé záručné doby na svoje služby. Lákajú pomocou atraktívnych webových stránok, sebavedomými operátormi na infolinkách a predovšetkým nízkymi cenami. Rada nováčikov z prostredia údržbárskych firiem sa preto rozhodla nalákať nových zákazníkov na viac ako desaťročnú záruku svojich služieb. Ako je ale možné, že firmy, ktoré vznikly pred niekoľkými mesiacmi alebo rokmi, dokážu zaručiť kvalitu svojich služieb mnoho krát niekoľkonásobne dlhšie ako je ich pôsobenie na trhu?

Základom sú referencie

Pri výbere firmy na udržanie fasády v perfektnom stave sa nenechajte okúzliť špeciálnymi akciovými cenami na mieru či najmodernejšími technológiami ktoré nie sú ešte dlhodobo overené. Radšej stavte na referencie. Oslovte firmu, ktorá sa môže preukázať dlhodobými klientami a profesionálmi z daného oboru, ktorých skúsenosti s čistením fasád žiadna marketingová stratégia nenahradí.Pri výbere firmy nikdy nepodceňujte overené referencie. Tie naše sú preverené ako časom tak aj naším servisom,” pripomína Martin Herman z Umyjemto a dodáva, že novým zákazníkom spoločnosti Umyjemto radi poskytneme referencie z regiónu, aby sa potencionálni zákazníci mohli pozrieť a overiť kvalitu našej práce. Firma sa tak snaží ukázať, že je na trhu veľký rozdiel medzi kvalitou služieb a zákazník by sa nemal báť vyžiadať si referencie a kvalitu prác si overiť dopredu.

Platíte len to, čo umyjeme

Okrem pravidelného čistenia Vám profesionáli z Umyjemto pomôžu taktiež pri umývaní od prachu po stavebných úpravách či pri umytí od uhoľného prachu. Umývanie fasády by mali zvážiť taktiež tí, ktorí chcú investovať do zateplenia domu. Obzvlášť zateplené fasády sú totiž veľmi náchylné k vznikom najrôznejších kolónii mikroorganizmov, ktoré fasádu postupne ničia.

Program Čistá Fasáda – Priebeh garancie

Pokiaľ vstúpite do programu Čistá Fasáda, profesionáli z firmy Umyjemto ju efektívne ale zároveň šetrne očistia za pomoci horúcej vody, pary a chemických látok, ktoré obsahujú algezidy, biocidy či fungicidy. Vďaka špeciálnej technológií dokážu vyčistiť akýkoľvek typ fasády, vrátane historických pamiatkovo chránených objektov. Pretože dlhodobé pôsobenie mikroorganizmov môže fasádu nenávratne zničiť, umývanie sa vždy ukončuje fungicídnym postrekom, ktorý vytvorí účinný filter proti najrôznejším riasam a plesniam.


“V rámci Programu Čistá Fasáda môžeme klientom garantovať až 13 rokov fasády v perfektnom stave. Vďaka naším dlhodobým skúsenostiam vieme, na rozdiel od nováčikov v obore, že klientom nič nezatajujeme, pretože máme vyskúšané, že stav nami ošetrenej fasády bude nezávadný i v ďalších rokoch.” popisuje Martin Herman.

Trinásťročná záruka tohto typu je jediná na trhu. V spoločnosti Umyjemto zákazníci získajú garanciu zároveň od zhotoviteľa a dodávateľa materiálu, takže je zákazník krytý z oboch strán.

Jednotkou na trhu sme len vďaka naším zákazníkom. K 10. Narodeninám firmy sme preto pre Vás pripravili darček. Po celý jubilejný rok 2021 snami môžete sláviť a využiť unikátnu akciu. V prípade, že si od nás objednajú akúkoľvek službu, dostanú od nás darček : vstup do Programu čistá fasáda basic celkom zadarmo.” pripomína darček pre zákazníkov Marek Volejníček z Umyjemto.