Naša firma pôsobí na trhu už 13 rokov a táto dlhá história nám priniesla nielen bohaté skúsenosti, ale predovšetkým dôveru našich zákazníkov. Za tie roky sme vykonali už mnoho a mnoho čistení i náterov fasád, čo nám umožňuje poskytovať len služby najvyššej kvality. Ale čo to pre vás, našich zákazníkov, vlastne znamená?

Umyjemto tento rok oslávi 13 rokov na trhu! Čistenie a nátery fasád sa stali naším každodenným chlebom a postupne sme sa vypracovali až na špičku v tejto oblasti. Umývanie fasád bytových aj rodinných domov vykonávame vo väčšine prípadov bezkontaktne pomocou vysokotlakového čističa. Zbavíme ju tým usadených machov aj plesní. Následne natrieme fasádu kvalitnými farbami, ktoré majú dlhú odolnosť. Ak si nie ste istí, ktorá farba bude vášmu domu svedčať najviac, radi pre vás pripravíme aj vizualizáciu fasády.

Čistenie omietky svojpomocne síce môže byť jednou z variant, ale väčšinou prináša viac problémov ako úžitku. A keďže na internete nájdete mnoho firiem, ktoré ponúkajú podobné služby, ukážeme vám, aké výhody vám môže priniesť našich 13 rokov praxe v tomto odbore.

Kvalita za nízku cenu

Všimli sme si, že sa v poslednom čase objavuje na trhu taký problém: firmy, ktoré ponúkajú čistenie a nátery fasád za neuveriteľne nízke ceny. Na prvý pohľad môže byť lákavé ušetriť 10-20 % z nákupnej ceny, ale mnohokrát sa sami zákazníci presvedčia o tom, že veľmi nízka cena znamená tiež nízku kvalitu. Služby často nie sú vykonané podľa požiadaviek zákazníkov a tí sa potom nešťastní obracajú na nás s tým, že potrebujú dielo opraviť alebo dokončiť. To môže byť v konečnom dôsledku finančne ešte oveľa náročnejšie.

V Umyjemto vám ponúkame tú najvyššiu kvalitu vychádzajúcu z našich 13-ročných skúseností, ale zároveň ceny, ktoré zodpovedajú všetkým nákladom. Stále sa snažíme držať na spodnej cenovej hranici tak, aby sme boli dostupní pre veľkú časť zákazníkov, ale vieme, koľko skutočne kvalitné čistenie stojí.

Nechceme, aby bola fasáda pekná len na prvý pohľad, ale aby bola tiež zdravá. To znamená, že vás zbavíme usadených plesní a machov a zamedzíme ich opätovnému vzniku. Umývanie fasád vykonávame

bezkontaktne, aby sme nijako nenarušili okolie vášho domu (napríklad nepoškodili trávnik, záhony a podobne), čím vám ušetríme ďalšie náklady na prípadné opravy a upratovanie.

Záruka a stabilita

Ďalším rizikom pri výbere novej, neosvedčenej firmy je celkovo otázka jej budúcej existencie. Čo sa stane, ak firma zbankrotuje alebo prestane komunikovať a zákazník si nebude môcť uplatniť záruku? S nami máte istotu, že sa niečo také nestane. Hovorí za nás celých 13 rokov nášho stabilného postavenia na trhu, vďaka čomu si môžete byť istí, že tu pre vás budeme aj v budúcnosti a sme pripravení vám pomôcť pri akomkoľvek probléme.

Zákazníci na prvom mieste

Aj tesár sa niekedy utne, a tak sa aj u nás objavujú reklamácie. Tie sa ale vždy snažíme vyriešiť ihneď, a k čo najväčšej spokojnosti zákazníka. Základom nášho úspechu je spokojný klient, ktorý sa k nám bude rád vracať. A to sa našťastie vďaka nášmu prístupu už deje – mnohí zákazníci, ktorých sme obsluhovali pred 8-10 rokmi, sa k nám opätovne vracajú pre naše služby.

V dnešnom rýchlo sa meniacom svete je dôležité vybrať si partnera, na ktorého sa môžete spoľahnúť, a to aj v rade rokov. Naším cieľom je predovšetkým to, aby sa k nám zákazníci radi a pravidelne vracali. Dokážeme vám zabezpečiť nielen kvalitné a starostlivé vyčistenie fasády, náter a ďalšie ošetrenie, ale predovšetkým spoľahlivý prístup, ktorý v prípade potreby určite oceníte.

Vážime si vašu dôveru a ďakujeme vám za príležitosť byť s vami už 13 rokov.