Začínajú sa na omietke Vášho bytového domu tvoriť mikrotrhliny? Nezúfajte, máme riešenie!

Bežné povrchové poškodenie fasády nie je veľkou vzácnosťou. Mikropraskliny sa na fasáde môžu začať tvoriť z mnohých dôvodov: dlhodobé pôsobenie poveternostných vplyvov, postupné „sadnutie si“ tepelnej izolácie budovy a najmä organický povlak, ktorý vznikol tým, že sa nevykonávalo čistenie fasády.

Aby nedochádzalo k zväčšovaniu rozsahu poškodenia, je nutné povrch natrieť fasádnym náterom. V takom prípade odporúčame, aby ste vec začali riešiť čo najskôr. Napríklad – ak je to potrebné – mať na najbližšej hlasovacej schôdzi spoločenstva vlastníkov alebo bytového družstva pripravené ponuky firiem, vrátane rozpočtov. Kvôli tomu iste oceníte možnosť, ktorú Umyjemto ponúka, a tou je nezáväzná obhliadka na mieste a kalkulácie ceny zdarma.

Pri výbere určite dbajte na to, aby fasádny náter, ktorý sa má použiť, bol kvalitný po všetkých stránkach a aby vynikal odolnosťou proti riasam. Nebudete tak musieť mikropraskliny vzniknuté organickým povlakom riešiť o dva roky nanovo. V Umyjemto používame veľmi kvalitné švajčiarske nátery s extrémne dlhou životnosťou a odolnosťou proti poveternostným vplyvom, riasam, proti slnku aj proti dažďu. Fasáda sa tak zaobíde bez pretierania až 15 rokov. Od výrobcu garantovaná záruka na stálosť farieb fasádneho náteru je 10 rokov a proti napadnutiu rias je to takisto celých 5 rokov. U nás budete mať na výber až z 300 odtieňov farieb, kedy si aj tmavšie odtiene skvelé uchovávajú svoju stálofarebnosť. Dôkazom, že naše farby sú naozaj kvalitné, je to, že sa používajú na historické budovy naprieč celou Európou.

Aké typy podkladov Vám môžeme natrieť? Naše farby sú vhodné na akrylátové, silikónové a silikátové omietky – prefarbené aj zateplené, sú vhodné na cement, betón či umelý kameň. Vieme renovovať staré minerálne a vápenné nátery aj akrylátové omietky. Vďaka technike, ktorú používame, zvládneme natrieť ako panelový dom s ľubovoľným počtom poschodí, tak bytový dom staršieho činžovného typu. Pokiaľ zvažujete nový náter fasády, zostáva Vám už len zavolať na našu bezplatnú linku 944 131 260 alebo poslať kontaktný formulár na stránke venovanej tejto službe.