Dezinfekce schodiště

Dezinfekcia bytových domov

, ,

Vstupné dvere, kľučky, kľúče. To všetko sami kvôli obavám so šírenia nového koronavírusu každodenne dezinfikujete. I my v Umyjemto sme sa preto rozhodli, že pôjdeme do boja proti tejto hrozbe a rozšírili naše služby. Pomôžeme Vám teraz nielen s čistením fasád, ale taktiež s účinnou dezinfekciou spoločných priestorov ako sú chodby, pivnice, kočikárne, výťahy alebo vstupné vestibuly.

Pracujeme s jednou z najkoncentrovanejších dezinfekcií na svete, ktorá je i vo veľmi nízkom riedení účinná proti všetkým mikroorganizmom. Vaše spoločné priestory tak účinne vydezinfikujeme ako od potencionálneho výskytu koronavírusu, tak aj od ostatných typov vírusov, baktérií, húb či ich zárodkov.

Naša dezinfekcia po použití nezanecháva šmuhy ani škvrny, na podlahe sa nelepí a nepoškodzuje linoleum. Pretože používame najmodernejšie metódy, nemusíte sa báť, že by došlo k bieleniu alebo inému poškodzovaniu materiálov. Dezinfekcia pôsobí dlhodobo a tým zabraňuje mikrobiologickej rekontaminácií. Priestory dezinfikujeme pomocou klasických hmlových rozprašovačov.

Pretože sa koronavírus COVID-19 šíri tzv. kvapôčkovou infekciou, ktorá sa prenáša vzduchom, doporučujeme Vám radšej dôkladnú dezinfekciu celého objektu. Nezabúdajte, že v dome nebývate sami, skúste sa preto dohodnúť so susedmi na spoločnej úhrade. Dohodnúť sa môžete aj s okolitými domami na ulici a podelili sa tak o náklady na dezinfekciu.