Tím Umyjemto neodradí prvý mráz od čistenia vašich domov! Ako sa môžete pripraviť na sezónu 2018 už teraz?

, , ,

Začiatok zimy a príchod prvého mrazu nás v Umyjemto od poskytovania profesionálnych služieb nemôže odradiť. Pokiaľ nám to počasie len trochu dovolí, sme neustále pripravení umyť fasádu bytového aj rodinného domu, vyčistiť strechu, či dlažbu.

Aj pri teplotách blížiacich sa k nule je možné čistiť vonkajšie povrchy budov. A preto aj v období zimy ponúkame služby čistenia vašich budov. Už niekoľko zimných sezón sú vonkajšie teploty toho dôkazom. A to je príležitosť na využitie našich služieb, kedy žiadna z našich činností vašu stavbu nepoškodí. Či už potrebujete napríklad vyčistiť strechu, umyť fasádu vášho rodinného domu, haly vašej firmy, alebo potrebujete odstrániť všetky nánosy a špinu z dlažby, či potrebujete odstrániť graffiti zo svojho majetku, zavolajte nám na našu bezplatnú linku 944 131 260. Aj v zimných mesiacoch je vám náš zákaznícky servis k dispozícii!

O naše služby momentálne nemáte záujem, ale uvažujete o ich využití v roku 2018? V tom prípade neváhajte a ozvite sa nám už dnes. My sa zimy nebojíme a obhliadky vašich nehnuteľností pre vás môžeme pripraviť aj v termínoch, kedy mrzne až to praská. Úplne bezplatne k vám prídeme v rámci celej SR, osobne sa stretneme a aj napriek nepriaznivému počasiu zdarma obhliadneme váš dom alebo objekt a navrhneme riešenie na mieru, vrátane pripravenia cenovej ponuky. Zaistiť si teraz potrebnú cenovú kalkuláciu je ideálne najmä pre spoločenstvá vlastníkov, či bytové družstvá panelových domov. Môžete si tak bez zhonu pripraviť rozpočet pre ďalší rok, prípadne včas zvolať schôdzu s hlasovaním o prípadnej realizácii.

A na záver pre vás máme ďalší nemenej dôležitý tip! Naše termíny objednávok a prác na jar 2018 sa nezadržateľne plnia, preto pokiaľ chcete mať už teraz všetko okolo údržby vašej nehnuteľnosti v pohode a v kľude vyriešené, objednajte si včas profesionálov z Umyjemto, aby ste si zaistili termín, ktorý vám najviac vyhovuje.

Aj behom zimného mrazivého obdobia nás môžete neustále kontaktovať na našej bezplatnej linke 944 131 260, prípadne emailom na poptavky@umyjemto.cz alebo prostredníctvom kontaktného formulára.

Pre prípadné dotazy alebo dopyt týkajúci sa graffiti vandalizmu sme pre vás dostupní NON-STOP aj počas obdobia sviatkov. Kontaktujte nášho špecialistu na odstraňovanie graffiti, pána Pavla Hambergera na telefónnom čísle +420 777 926 647 alebo emailom na hamberger@umyjemto.cz.