Skuteczna dezynfekcja

Dezinfekcia škôl

,

Vzhľadom k súčasnej hygienicko-epidemiologickej situácií sme rozšírili naše služby, aby sme Vám pomohli taktiež s dezinfekciou škôl a univerzít.

Ak už školu pred uzatvorením navštevovali žiaci či personál pozitívne testovaný na nový typ koronavírusu COVID-19 alebo sa na vašej škole nákaza nepreukázala, nepodceňujte riziko prvotnej nedostatočnej testovanosti, s ktorou takisto ako iné krajiny bojovala aj Slovenská republika. Do boja s koronavírusom sa preto v každom prípade pusťte čo najskôr a pripravte deťom bezpečné miesto, kam sa budú môcť po týchto nútených prázdninách bez strachu vrátiť.

Dostupná metóda dezinfekcie, ktorá účinne vydezinfikuje kancelárie, školy, športoviská, štadióny alebo bytový dom.
Plošná dezinfekcia interierov a budov – bez chlóru a zápachu – Umyjemto

Neváhajte sa na nás obrátiť, či už potrebujete vydezinfikovať učebne, školné chodby, jedálne alebo univerzitnú aulu. Pretože koronavírus COVID-19 sa šíri tzv kvapôčkovou infekciou, ktorá sa prenáša vzduchom, doporučejeme radšej dôkladnú dezinfekciu celého objektu. Pracujeme so širokospektrálnym druhom dezinfekcie, ktorý účinne odstraňuje vírusy, všetky druhy baktérií aj mikroskopické huby vrátane iných nebezpečných spór. Po použití nezanecháva žiadne šmuhy ani škvrny, na podlahe nelepí a nepoškodzuje linoleum. Pretože používame najmodernejšie metódy, nemusíte sa báť, že by došlo k bieleniu alebo inému poškodzovaniu materiálov. Dezinfekcia pôsobí dlhodobo a zím zabraňuje mikrobiologickej rekontaminácií. Priestory dezinfikujeme pomocou hmlového rozprašovania.

Tip na záver. Pokiaľ sa učitelia v súčastnej dobe stretávajú kvôli poradám v zborovni, nezabúdajte aj tieto priestory pravidelne dezinfikovať.