5 výhod, ktoré má zákazník pri spolupráci s nami

  1. Pre zákazníka znamená veľkú úsporu to, že nevlastníme rozsiahly park zdvíhacej techniky. Do ceny čistenia totiž nemusíme započítavať amortizáciu, servisy plošín, prípadne návratnosť našich investícií do zakúpených strojov.
  2. Druhou výhodou je efektivita. Na malú zákazku prízemného domčeka nebudeme brať 30 metrovú zdvíhaciu plošinu. Na dve malé zákazky v jeden deň budeme môcť doviesť dve rovnaké plošiny a ešte pribrať jednu veľkú zákazku na druhom konci republiky.
  3. Po tretie, stroje máme za nižšie náklady na požičanie, pretože sú maximálne vyťažené a nestoja tri dni z piatich v garáži.
  4. Po štvrté, volíme čo najlepšiu novú techniku, nemusíme sa spoliehať na 20 rokov staré zariadenia.
  5. Po piate, ostáva nám priestor na iné investície. Školíme našich zamestnancov na nové materiály, ako na fasádne, tak aj na čistiacu chémiu. Zamestnancov školíme, ako čo najšetrnejšie umyť každý povrch a pri zateplených budovách, ako správne vykonávať ich čistenie a údržbu.

Nepreháňame: Máme výborný zákaznícky servis

Dalo by sa povedať, že sme svoje podnikanie preniesli do cloudu, ako je teraz moderné to nazývať. Sme totiž profesionáli na servis umývania, zatiaľ čo starostlivosť o techniku sme zverili iným profesionálom. To nám umožňuje maximálne sa sústrediť na vykonanie zadanej práce a spokojnosť zákazníka.

Vyskúšanie a obhliadka bez záväzkov

Najskôr prídeme, na skúšku umyjeme kus postihnutej plochy (steny, strechy, podľa potreby čohokoľvek), aby ste vedeli, ako bude výsledok vyzerať. Vypracujeme vám záväznú kalkuláciu ceny a vy sa rozhodnete kedy do toho chcete pustiť. Cenu už nenavyšujeme a vyskúšanie je zdarma, neriskujete nič.

Bonus: môžeme si dovoliť garanciu najnižších cien. Pokiaľ máte lepšiu ponuku od inej firmy, pošlite nám ju a určite sa dohodneme.