Dezinfekce haly

Pomáhame firmám s účinnou dezinfekciou priestorov

,

Epidemiologická situácia sa opäť zhoršuje a vy hľadáte spoľahlivú metódu dezinfekcie, ktorú budete môcť plošne použiť na dezinfekciu Vášho obchodu, kancelárií, veľkých hál či ďalších firemných priestorov?

S nadchádzajúcim chladnejším počasím nás opäť čaká zavádzanie prísnejších opatrení, ktoré sa nezaobídu bez pravidelnej dezinfekcie firemných priestorov. Či už ste SZČO alebo zabezpečujete dezinfekciu pre areál nadnárodnej firmy, môžete sa spoľahnúť, že Vás v tom ani teraz nenecháme a pomôžeme Vám s výberom tej najvhodnejšej dezinfekcie

Dostupná metóda dezinfekcie, ktorá účinne vydezinfikuje kancelárie, školy, športoviská, štadióny alebo bytový dom. Dlhodobá účinnost!
Plošná dezinfekcia interierov a budov – bez chlóru a zápachu – Umyjemto

Obráťte sa na nás, profesionálov z Umyjemto!

Vzhľadom na pokračujúcu epidemiologickej situácii sme sa rozhodli, že ceny nebudeme zvyšovať a naopak naše služby budeme ponúkať za výhodnejšie ceny, aby boli dostupné pre všetkých: veľké firmy aj menších podnikateľov. Zavolajte na našu infolinku a my Vám radi poradíme, aká dezinfekčná metóda pre Vás bude za dostupnú cenu najefektívnejšia.

Spoľahlivo Vás zbavíme všetkých vírusov a baktérií

Dôležitosť dezinfekcie dlho nepodceňujte a pustite sa do čistenia celého objektu naozaj čo najskôr. Pracujeme so širokospektrálnym druhom dezinfekcie, ktorá po použití nezanecháva žiadne šmuhy ani škvrny, na podlahe nelepí a nepoškodzuje lino. Priestory dezinfikujeme pomocou klasických rosiacych rozprašovačov.

Naša širokospektrálna dezinfekcia:

  • ničí vírusy, baktérie a pliesne
  • je bez chlóru a zápachu
  • má univerzálne použitie
  • zaručuje dlhodobú účinnosť!