Strecha, na ktorú budete pyšní. Rýchlo a za najlepšiu cenu

Ako jednoducho vyzrieť na upratovanie strechy

Jeden krát ročne by sa na strechách mali čistiť odkvapy a jeden krát za pár rokov je vhodné generálne čistenie. Najmä v nánosoch vlhkého lístia sa množia mikroorganizmy, ktoré časom môžu prejsť aj na fasádu. Pokiaľ je strecha rozsiahla, je ich svojpomocné odstraňovanie náročné. Profesionálne vyčistíme strechu a nanesieme na ňu ochranný nástrek. Prídeme s optimálnou zdvíhacou technikou, takže sa plochy strechy ani nedotkneme. To všetko za bezkonkurenčné ceny. Nie je lepšie sedieť na terase a pozerať sa ako pracujeme, ako si brať v práci voľno a dva dni otročiť?

Váhate, aký bude výsledok po vyčistení?

Samozrejmosťou je pred prijatím zákazky obhliadka na mieste. Zákazník nám ukáže, čo potrebuje vyčistiť a my môžeme zhodnotiť situáciu. Vykonáme kalkuláciu ceny, a tú považujeme za záväznú, už ju nenavyšujeme.

Na skúšku umývame kus strechy alebo fasády, aby ste videli, ako bude dielo po dokončení vyzerať. Pre nás je skúška tiež dôležitá, aby sme správne odhadli, čo sa na vašej streche alebo fasáde nachádza a ako s tým naložiť.

Prečo si môžeme dovoliť také nízke ceny?

Tajomstvo našich cien spočíva v tom, že sme už na začiatku nechceli investovať do drahého vybavenia, do zdvíhacej plošiny a pod., ale požičiavali sme si vybavenie od obchodných partnerov. Pre našich klientov to znamená záruku kvalitných strojov, ktoré sú dobre servisované a adekvátne volené pre každú zákazku tak, aby vyhovovala ich veľkosť. Nevzniká tým potreba započítavať vzniknuté investície do výslednej ceny. Z požičovne si objednáme to, čo je vhodné pre konkrétnu zákazku, nič väčšie. Neimprovizujeme ani s menšou plošinou.

Vyskúšanie zdarma a bez záväzkov

Na zavolanie prídeme obhliadnuť situáciu. So zdvíhacou technikou si prehliadneme svoje budúce pracovisko. Pre vašu predstavu a našu kontrolu kvality na skúšku umyjeme kus strechy alebo fasády. Následne vám odprezentujeme záväznú kalkuláciu, ktorú už neskôr nemeníme. Vďaka tomu sa nám ešte nestalo, že by nebol zákazník 100%ne spokojný.

Priateľský prístup, ktorý funguje

Sme na svoju prácu hrdí a spokojnosť našich klientov je u nás vždy na prvom mieste. Nikdy neodchádzame z miesta, pokiaľ nie ste spokojní. Pri náročných zákazkách upozorníme na možné problémy a zoznámime vás s navrhovaným riešením.